+36 30 971 5894
·
mokos.katalin.erd@gmail.com
+36 30 971 5894
·
mokos.katalin.erd@gmail.com

Mit nyersz a közös munkával?

Szervezet működés fejlesztés szolgáltatás

Szervezetfejlesztés

Nemsokára már a csapból is agilitás folyik víz helyett.

Tudod, hogy tartanod kell a lépést, sőt meg is szeretnéd előzni versenytársaidat, de mielőtt belevágnál, meg szeretnéd érteni, hogy mit is jelent ez valójában, valóban ez lenne vállalkozásod számára a legmegfelelőbb irány vagy modell?

Közösen elkészítünk egy diagnózist, amelyből látszik, mennyire érett a szervezeted az agilis transzformációra, a szervezeti kultúra mennyire fogadja be az agilis értékeket. Tükröt tartunk a szervezet elé, amely alapján vezetőtársaiddal közösen el tudjátok dönteni, milyen irányba induljatok el, és kidolgozzuk a bevezetés fő lépéseit.

Szervezet működés fejlesztés szolgáltatás

Változásmenedzsment

Van egy ütős stratégiád, de mégis úgy érzed, hogy nem állnak melletted vezetőtársaid és munkatársaid?

Változtatni szeretnél, de nem vagy meggyőződve arról, hogy egyedül megtalálod azt az irányt, amelyet mindenki követ?

Transzformáció zajlik a vállalatodnál és a doboz tologatások mellett szeretnéd, ha a humán aspektusok is előtérbe kerülnének, és a kollegákat a változás mellé szeretnéd állítani?

Támogatlak abban, hogy a csapatoddal közösen meghatározzátok értékeiteket, missziót, víziót, stratégiát és reális implementációs tervet rakjatok ki. Segítek egy testre szabott változásmenedzsment program kidolgozásában.

Szervezet működés fejlesztés szolgáltatás

Munkatársi ötletek gondozása

Úgy érzed, hogy buzognak az ötletek a kollegákban, de valahogy nem szerzel róluk tudomást és ha mégis, akkor elvéreznek a megvalósításhoz vezető úton?

Támogatlak abban, hogy cégre szabott ötlet inkubációs folyamatot dolgozzunk ki, mely biztosítja az alulról jövő ötletek folyamatos feltárását és a legígéretesebbek megvalósítását.

Szervezet működés fejlesztés szolgáltatás

Kultúrafejlesztés

Sokat teszel a kultúrafejlesztésért, de valahogy mégsem érsz el hosszú távú, átütő eredményeket? Szeretnél mélyre fúrni kiválasztott témákban kollegák bevonásával?

Úgy érzed, hogy a cégedben sok hasznos tudás halmozódott fel, amelyet jó lenne átadni, megosztani, folyamatosan tanulni, de a silós kultúra megakadályozza ezt.

Interaktív és változatos módszertanokkal támogatlak abban, hogy ne csak a pillanatnyi munkavállalói elégedettség nőjön, hanem valódi munkavállalói élményt nyújtó céges kultúrát hozhass létre. Cégedre szabottan dolgozunk ki kommunikációt és együttműködést javító programokat, vezetői és munkatársi szinten egyaránt.

Szervezet működés fejlesztés szolgáltatás

CSR

Szeretnéd, hogy olyan vállalatvezetőként tekintsenek rád, akinek nemcsak a rövid távú profit fontos, hanem aktívan tesz a társadalomért és a környezetért?

Olyan vállalati kultúrát szeretnél, amelyben kollegáid is felelősen gondolkodnak?

Támogatlak abban, hogy céged alaptevékenységével és céljaival összhangban levő társadalmi felelősségvállalási elveket és fejlesztési fókuszokat határozzunk meg a kollegák bevonásával, és dolgozzunk ki egy reális implementációs tervet, mérőszámokkal, erőforrásigénnyel.

Csinálnád, de nem tudod hogyan fogj hozzá?

Nézz körül nálam. Az ingyenesen letölthető anyagok eléréséhez és a blog bejegyzéseim követéséhez, kérlek add meg nevedet és email címedet.